Proaspata familie Banica - Marin si-a facut oficial debutul in societate la Gala "Cei mai iubiti romani", difuzata de TVR de Martisor. De mana cu sotia lui, Stefan Banica jr le-a transmis tuturor celor care ii barfesc un mesaj care, pe scurt, suna cam asa: "Muscati-ne de ...".

Multimea de nominalizari si cele trei premii castigate de Stefan Banica jr au dat nastere la replici acide in randul personalitatilor prezente la eveniment. Mai in gluma, mai in serios, Alexandru Arsinel a precizat ca a avut emotii din cauza lui Banica inainte de a primi premiul pentru cel mai iubit actor.

Motivul? Arsinel a luat trofeul cu 39% dintre voturile romanilor, cu doar doua procente in plus fata de cele 37% acumulate de sotul Andreei Marin, nominalizat si la aceasta categorie. Si carcotasul Serban Huidu s-a bucurat ca sotul Andreei Marin nu are emisiune la tv, caz in care le-ar fi suflat si premiul pentru cea mai iubita emisiune tv.

Punctul culminant a fost reprezentat de aflarea castigatorilor la categoria "Cuplul anului": Stefan Banica jr si Andreea Marin. Invitatii din studio le-au urat in cor proaspetilor casatoriti "Casa de piatra!" si le-au sugerat sa-i ceara sfaturi in dragoste lui Mircea Radu, un expert in domeniu.

MITOCANIA LUI BANICA

Urarile au incantat-o pe Zana Surprizelor, dar comentariile rautacioase l-au deranjat vizibil pe Stefan Banica jr. Cantaretul le-a multumit celor care i-au votat cuplul anului, insa pe cei care ii "musca" i-a invitat sa-si infiga dintii in anumite parti anatomice, ale lui sau ale consoartei sale, ca sa vada ca au muschi bine lucrati la sala.

Mai mult, Banica a declarat iritat ca, daca s-ar inventa premiul pentru cea mai buna freza, tot el ar fi castigatorul.

ACCES DE PUDOARE

La primirea premiului pentru cea mai buna melodie, Stefan Banica jr a incercat sa isi sarute pe buze sotia, dar Zana Surprizelor a intors capul, intr-un acces de pudoare. Pana la urma, cantaretul s-a multumit sa o sarute parinteste pe frunte. Cei doi soti s-au reintalnit pe scena cand au primit premiul pentru cel mai iubit cuplu.

Dragastoasa, Andreea Marin l-a luat de mana pe Stefan Banica jr si i-a promis ca vor sta de vorba atunci cand vor ajunge acasa.

Articol integral in Ziarul