Sebastian Bodu va participa sambata, 6 mai 2006 de la ora 14:30, la emisiunea "Muzici cu personalitate" de la CITY FM. Secretarul de Stat va semna declaratia de muzica facand referiri la nume celebre: Iron Maiden, Compact, Fleetwood Mac, Duran Duran, Human League, Madonna si Iris. Emisiunea va fi difuzata in reluare marti, 9 mai, la ora 23:00.

In emisiunea realizata de Lucian Moga, Sebastian Bodu va dezvalui cateva din secretele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. "Crearea ei si marirea gradului de autonomie a ANAF au fost impuse de catre UE, Banca Mondiala si Fondul Monetar International" declara domnul Bodu.

Acesta sustine ca rezultatele reale in economie se vor vedea peste cativa ani, acum fiind vizibile pe hartie. "Incasarile au crescut, la bugetul consolidat s-a strans cu 17 puncte nominale peste ce s-a colectat anul trecut pe vremea aceasta" continua seful ANAF.

Sebastian Bodu va vorbi si despre deosebirea fundamentala intre averile nejustificate si cele ilicite, despre felul in care s-a dezvoltat agentia de cand a preluat conducerea si despre problema integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.

Vor fi abordate si subiecte mai relaxate precum pasiunea lui Sebastian Bodu pentru dansul sportiv si tenisul de picior, filmele preferate, perioada de studentie in care avea ca hobby mass media si timpul petrecut in Institutul de Marina.

Detalii pe: http://www.cityfm.ro.