VOCABULE este cea de-a doua compilatie din seria SABOTAJ si prima care beneficiaza de participare internationala. VOCABULE, un produs unic pentru piata muzicala romaneasca, este cea de-a doua compilatie din seria SABOTAJ si prima care beneficiaza de participare internationala, informeaza un comunicat de presa al Rebel Music.

Proiectul SABOTAJ a debutat discografic in toamna 2003 printr-o compilatie cu acelasi nume, care-si propunea sa prezinte noua muzica underground romaneasca, electro-rap-rock si subgenuri. Ideea de baza era sansa acordata celor mai bune demo-uri newcommers de a debuta alaturi de nume cunoscute din aceeasi zeama muzicala, in speranta unui nou suflu.

Adica piese excelente care nu erau insa promovate si nu erau cunoscute pe cat meritau, desi circulau masiv in underground si pe internet.

Cele 18 track-uri incluse pe VOCABULE sunt semnate de artisti reprezentativi ai muzicii rap din Romania si din strainatate: Eminem, DAS EFX, KRS-ONE, Masta Ace, Bitza, K-Gula, Bounty Killah, Grasu xxl, alaturi de noul val format din Armada, Griffo, Junky si Kronyc.

Proiectul VOCABULE este unul complex, ce urmareste atat lansarea unor noi talente reale din zona underground, cat si stabilirea de noi puncte de reper - muzicale, vizuale sau grafice. Produsa de Rebel Music si editata la MediaPro Music, compilatia reprezinta prima participare internationala consistenta si de prestigiu in cadrul unui proiect de rap made in Romania, toate piesele fiind in regim de

exclusivitate pentru piata muzicala din Romania.

WWW.VOCABULE.RO este adresa de internet a compilatiei VOCABULE, primul site facut in Romania exclusiv pentru o aparitie discografica. Site-ul contine cam tot ce are legatura cu acest proiect, de la videoclipul in varianta necenzurata pana la poze, comunicate, forum, shop si chiar mostre audio din fiecare piesa "pentru a putea

verifica daca va place sau nu, inainte de a cumpara".