Cocis, internationalul roman in varsta de 23 de ani, actualmente legitimat la Sheriff Tiraspol, este de ceva vreme in atentia Stelei. Daca in iarna Steaua a facut o oferta clubului moldovean printr-un intermediar, zilele acestea MM Stoica va pleca sa discute personal cu cei din conducerea clubului.

MM Stoica aspus ca cei din conducerea Stelei nu sunt niciodata in vacanta si ne da de inteles ca in acesta vara Steaua ca face o importanta campanie de achizitii.

`Razvan Cocis este un fotbalist extrem de interesant pentru Steaua. L-am dorit in iarna si il vrem foarte tare si acum. Am facut atunci o oferta, spun eu, consistenta, insa intermediarul prin care s-au realizat negocierile ne-a transmis ca patronul lui Sheriff Tiraspol nu vrea sa-l vanda`.

Cocis, care in ultimele luni a ajuns o piesa de baza a nationalei Romaniei antrenata de Victor piturca, se pare ca are un pret de circa 3 milioane de dolari. Cam atat se pare ca va oferi si patronul Stelei, Gigi Becali. Acesta a spus ca vrea sa dea pe Cocis o suma apropiata celei pe acre Ajax Amsterdam o va plati Stelei pentru transferul lui Ogararu.