Comedia „Cum sta treaba cu ai mei”(The thing about my floks) va fi difuzata in premiera pe data de 28 iulie, la cinematografele Hollywood Multiplex (Bucuresti Mall) si Movieplex (Plaza Romania).

„Cum sta treaba cu ai mei” aduce impreuna doua mari talente - legendarul Peter Falk (The Inlaws, Columbo) si actorul/scenarist Paul Reiser (Diner, Mad About You) - intr-o comedie spumoasa care arunca o privire realista asupra familiei si casniciei.

Filmul, in regia lui Raymond De Felitta, urmareste povestea unui tata care porneste intr-un road trip alaturi de fiul lui, dupa ce sotia (si mama lui Ben) il paraseste pe neasteptate. Intr-un rol scris special pentru el, Peter Falk ofera o interpretare stralucita a unui tata afabil, uituc, exasperant, stanjenitor si absolut de neinlocuit.

Reiser scrie o comedie isteata, care reflecta propria lui experienta de fiu, sot si tata. The thing about my floks surprinde cu ascutime tot ce este amuzant si in acelasi timp real in relatiile oamenilor. Ben (Paul Reiser) si Sam Kleinman(Peter Falk) au abordari diferite cu privire la casnicie, abordari care le reflecta nu numai individualitatea, ci si epocile de care apartin.

Dupa cum spune Reiser, “Generatia lui Sam este foarte pragmatica; faci ceea ce trebuie si daca se intampla sa calci pe cineva pe bataturi si sa ii ranesti sentimentele, sensibilitatea nu este un lux pe care ti-l permiti. Generatia lui Ben este una a psihoterapiei si a auto-analizei.

Din punctul de vedere al femeilor, eu consider ca ambele generatii sunt pur si simplu doua fete diferite ale raului. O generatie isi bate capul prea mult, alta prea putin. Si amandoua dau gres.”