Campioana Romaniei la hochei pe gheata, Steaua Bucuresti, porneste o noua aventura europeana, aliniindu-se la startul Grupei A din Runda I a Cupei Continentale, competitie ce are programata Super-Finala la Szekesfehervar (Ungaria), intre 5-7 ianuarie 2007....Steaua va juca pe patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti vineri, sambata si duminica incepand cu ora 16.30

Cupa Continentala este al doilea trofeu ca importanta in hocheiul pe gheata din Europa. Pe baza rezultatelor din anii precedenti, campioana Romaniei este nevoita sa ia startul inca din prima faza, care cuprinde 2 grupe a cate 4 echipe, din care doar primele clasate obtin calificarea in faza secunda.

Steaua va gazdui incepand de vineri Grupa A a competitiei, adversarele echipei noastre fiind armenii de la Uratu, bulgarii de la Academica Sofia si slovenii de la Slavia Ljubljana.

Castigatoarea acestei grupe patrunde in faza a doua, unde va juca in Grupa D (care va avea loc in Polonia, la Cracovia), alaturi de Kazakhmis Karaganda (Kazahstan), CG Puigcerda (Spania) si MKS Cracovia (Polonia), in perioada 13-15 octombrie 2006. Anul trecut, Steaua a trecut de prima runda si s-a oprit in aceasta faza secunda.

Mai departe, drumul catre Super-Finala din Ungaria mai prevede si o a treia faza, care se va desfasura la Minsk, in Belarus. Castigatoarea turneului de la Minsk va intra in Super-Finala, alaturi de alte 3 echipe calificate direct: Omsk (Rusia), Tampere (Finlanda) si Alba Volen (Ungaria).