Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 11 Octombrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 10401

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Parcari in locul garajelor

Stimate domnule primar,

Desi am ramas fara garaj, apreciez efortul dvs. de a da o fata noua sectorului 3, motiv pentru care va voi vota din nou.

Discutand insa despre garaje, va rog a intreprinde ceva pentru masinile ramase fara adapost prin demolarea garajelor ce au existat pe campul dintre aleile Solidaritatii si Barajul Rovinari. Campul fiind in prezent neamenajat, toate aceste masini inunda parcarile unor blocuri fara ca soferii lor sa locuiasca in aceste cladiri.

Locatarii respectivelor blocuri sunt nevoiti sa parcheze astfel departe de casa ocupand spatii apatinand altor locatari s.a.m.d. Pentru rezolvarea situatiei, v-as sugera sa amenajati noi spatii de parcare pe locul garajelor demolate de pe campul mai sus pomenit.

Si ar mai fi ceva: pentru Dumnezeu, Domnule Primar, desfiintati va rog bordura aplicata aiurea(nu stiu a cui a fost ideea) peste asfaltul nou al parcarii amenajate in spatele blocului Y 13 de pe Aleea Barajul Rovinari, bordura care a dat nastere unui soi de drum de vreo 40 m care nu duce nicaieri si care nu este utilizat de nimeni; in plus, parcarea este injumatatita iar manevrarea masinilor este aproape imposibila.

Nu vreau sa fiu carcotas, dar desi ati refacut spatiul verde din jurul blocului Y 13, oamenii dvs. au mai lasat cateva "urme" de genul banci putrede, suporti si franghii de rufe, tarcuri din lemn, sarme si fiare ruginite. Daca si aceasta problema ar fi desavarsita, spatiile noastre comune ar recapata o infatisare la care nimeni nu mai spera iar aceasta vi s-ar datora dvs.

Cu stima si multumiri

Adrian Georgescu

www.domnuleprimar.ro