Steaua s-a calificat in sferturile Cupei dupa un succes la limita in fata Unirii Apullum Alba Iulia. In efectivul lui Cosmin Olaroiu au revenit Nesu (titular) si Cristocea - intrat in partea a doua, Cristocea a inscris golul prin care Steaua ramine in cursa pentru cistigarea trofeului.

"Sunt ingrijorat ca nu reusim sa ne impunem jocul. Am primit gol la prima faza serioasa, de fapt la primul sut pe spatiul portii noastre"

Cosmin Olaroiu

Atacantul Valentin Badea s-a accidentat in repriza a doua, dar antrenorul Olaroiu spune ca este vorba doar despre o contuzie.

Mirel Radoi s-a intors la Bologna pentru a-si continua refacerea sub supraveghere specializata. Capitanul Stelei revenise in tara, conform propriei dorinte, pentru a fi alaturi de familie.

Surse convergente din apropierea clubului bucurestean au dezvaluit ca Radoi a simtit dureri la genunchi in timpul unui antrenament din ultima saptamina.

Vineri, clubul Steaua a precizat - "Radoi a fost la Bologna pentru un consult periodic; dupa investigatii, medicii italieni au confirmat - capitanul este apt de joc!"