Versiunea pentru telefoane mobile a faimosului shooter de PC si consola, „Medal of Honor” creata de studioul EA din Romania, va putea fi descarcata pe telefoanele mobile, in Romania, prin portalul Vodafone live, potrivit unui comunicat al diviziei Electronic Arts Romania.

Actiunea jocului se petrece in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand germanii pregatesc lansarea primei rachete ghidate, V2. Un commando special este trimis pe urmele rachetei V2 si a creatorilor ei.

Ca unic supravietuitor al echipei speciale, singur in spatele liniilor inamice, jucatorul trebuie sa se infiltreze in diferite baze pentru a afla informatii despre racheta, sa gaseasca locul unde este produsa racheta si sa o distruga.

Jocul este format din sase misiuni, pe strazile orasului devastat de razboi si in cladirile puternic pazite, folosind atacul corp-la-corp, carabina, pusca cu luneta si mitralierele.

Medal of Honor Mobile se bazeaza pe varianta cunoscutul joc pentru PC. Pe langa intensitatea jocului si de autenticitatea conflictelor, posesorii de telefoane performante se vor bucura si de o grafica deosebita.

Pornind de la versiunea de baza, studioul din Romania a creat versiuni individuale pentru 250 de modele de telefoane mobile, reprezentative pentru piata din Europa si Statele Unite.

Proiectul a fost terminat la sfarsitul lunii octombrie si distribuit de-atunci in intreaga Europa de Vest.