Actorul Eddy Murphy a parasit-o pe fosta componenta a Spice Girl, Mel B, care este insarcinata in 6 luni, pentru o alta femeie, spunand ca nu este sigur ca el este tatal copilului. Starul de la Hollywood a inceput sa se intalneasca cu Mel B la mijlocul acestui an.

Murphy, in varsta de 45 de ani, a fost intrebat intr-un show: “Si esti fericit cu ea? Deoarece este insarcinata cu tine.”. Acesta a raspuns: “Vezi ca incepi sa devii obraznic. Eu si Mel nu mai suntem impreuna si nu stiu sigur al cui este copilul. Cand se va naste vom face testul de paternitate.”

Se pare ca Scary Spice l-a speriat pe actor cand l-a anuntat luna trecuta ca este insarcinata. Vestea a venit dupa ce starul din “Shrek” si “Dr Dolittle” i-a recunoscut lui Mel B ca a luat cina cu producatoarea Tracey Edmunds (35 de ani). Edmunds a recunoscut ca ea si Murphy sunt impreuna de aproape o luna si jumatate.

Tracey a scris si a realizat numeroase hituri de-ale lui Mariah Carey, Madonna si Whitney Houston. Aceasta are doi copii din casatoria cu producatorul Kenneth "Babyface", Dylan si Brandon.

Murphy, care a divortat de Nicole in luna aprilie, si Mel B au inceput sa se intalneasca din luna iunie si isi facusera deja planuri sa se casatoreasca.