S-a publicat

Ordinul privind cadrul general de organizare a examenelor de finalizare a studiilor in invatamantul superior ***

de     HotNews.ro
Miercuri, 7 martie 2007, 0:00Ordinul nr. 295 din 5 februarie 2007 privind cadrul general de organizare a examenelor de finalizare a studiilor in invatamantul superior - examene de absolvire, licenta, diploma, selectie, disertatie si de finalizare a programelor de pregatire universitara avansata din cadrul studiilor universitare de doctorat.

Examenele de finalizare a studiilor in invatamantul superior, respectiv examenul de absolvire, examenul de licenta, examenul de diploma, examenul de selectie, examenul de disertatie si examenul de finalizare a programelor de pregatire universitara avansata din cadrul studiilor universitare de doctorat se organizeaza si se desfasoara potrivit prevederilor prezentului ordin si ale metodologiilor proprii aprobate de senatele universitare.

Examenele pot fi organizate numai de catre institutii de invatamant superior acreditate in conditiile legii, denumite in continuare institutii organizatoare.

Institutiile de invatamant superior acreditate, aflate in perioada de monitorizare speciala, au dreptul sa organizeze, dupa caz, examene de absolvire, examene de licenta/diploma, examene de disertatie numai pentru absolventii proprii ai specializarilor acreditate si ai specializarilor autorizate sa functioneze provizoriu, care fac parte din acelasi domeniu sau din domenii apropiate ale aceluiasi domeniu fundamental, cu specializarile acreditate.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


52 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by