Ziarul Ziarul cocheteaza cu falimentul

de     Media lui Comanescu
Miercuri, 4 iulie 2007, 0:00In timp ce noi cascam ochii mari la ultimele achizitii ale mogulilor, iata ca un titlulet de pe piata cotidiana, “Ziarul” are probleme financiare serioase. Conform reprezentantilor de la “Urban si asociatii”, e vorba de datorii de 180.000 RON catre Tipografia Garamont din Cluj, datorii care au facut-o pe aceasta sa initieze procedura de faliment.

Urban si Asociatii afirma ca Tribunalul Bucuresti - Sectia falimente a amanat judecarea pentru 11 septembrie 2007. Umor negru involuntar, banuiesc.

Site-ul ziarului “Ziarul” e actualizat la zi. Desigur, as fi curios si ce are de spus managementul gazetei, fiindca Urban si asociatii pare a reprezenta tipografia Garamont.

UPDATE: Iann ne da un link de pe Media-ad.ro, unde tipografia apare ca “Garamond” (logic, dupa numele tipografului) si aflam si pozitia lui Dan Marinescu, redactorul-sef al ziarului si asociat in societatea editoare.

Comunicatul Urban si asociatii:

TRIBUNALUL BUCURESTI A AMANAT PENTRU 11/09/2007 DOSARUL DE FALIMENT AL ZIARULUI ZIARUL CN

In dosarul 14504/3/2007 aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti - Sectia Falimente , care are ca obiect judecarea cererii de faliment introdusa de Tipografia Garamont din Cluj impotriva ziarului Ziarul CN SRL, s-a dat un nou termen de judecata pentru data de 11/09/2007 data la care instanta se va pronunt asupra cererii de insolventa.
Obiectul cererii il contituie acuzatiile formulate de Tipografia Garamont vizand neachitarea unor debite de peste 180000 ron la care se adauga circa 15000 ron cheltuielile procesuale, debite rezultate din neonorarea de catre ZIARUL CN SRL a obligatiilor de plata aferente tiparirii ziarului ZIARUL in perioada noiembrie 2006 - martie 2007.

Desi prin adresa scrisa 414 trimisa Tipografiei Garamond in data de 30/03/2007, redactorul sef Dan Marinescu recunoastea debitul si se angaja sa il achite in transe lunare de cate 10000 ron/ lunar incepand cu luna aprilie 2007, totusi nu a fost operata nici un fel de plata catre creditor, motiv pentru care s-a decis introducerea cererii de faliment la Tribunalul Bucuresti.
Reprezentantii Tipografiei Garamond mai sustin faptul ca au mai incercat sa discute pe marginea platii debitului cu conducerea ziarului Ziarul CN insa li s-a replicat ” asteptam pana in septembrie, daca tot m-ati dat in judecata ” ; ce anume se va astepta in afara de adaugarea de noi penalitati si dobanzi de intarziere , nu se stie, decizia managementului Ziarului CN fiind cel putin ciudata.
In baza recunoasterilor de debit, surse judiciare sustin faptul ca in cazul in care Ziarul CN nu va proceda la achitarea debitului, intrarea acestuia in faliment va fi iminenta.

Conform informatiilor comunicate de Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, la aceasta data, asociat unic al societatii Ziarul CN este societatea Marco & Alex Instalatii Frig srl din Bucuresti, iar administrator figureaza Marinescu George, care are calitatea de asociat si in societatea Marco & Alex Instalatii Frig srl.


dezbate pe blogul lui Comanescu
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


140 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by