Cristian Chivu a confirmat intr-o conferinta de presa transferul sau la campioana Italiei, Internazionale Milano. Capitanul echipei nationale a Romaniei a tinut sa multumeasca fanilor si conducerii de la AS Roma "pentru patru ani splendizi", dar si-a dorit sa ajunga la Inter. Transferul sau la Milano va fi finalizat in cateva zile.

"M-am gandit mult si am decis sa raman in Italia", a spus Chivu cand a fost intrebat de ce a refuzat cluburile spaniole FC Barcelona si Real Madrid. "Nu este usor sa pleci dupa 4 ani in care m-am simtit excelent. A venit insa aceasta noua provocare si n-am putut-o refuza."

Chivu ar putea debuta la Inter in Supercupa Italiei in care milanezii vor intalni pe AS Roma, castigatoarea Cupei. "Abia astept acea zi. Nu vreau sa vorbesc inca de viitoarea mea echipa, nu mi se pare normal."

Joi seara, AS Roma si-a prezentat lotul cu care va ataca noul sezon intr-un spectacol in care a celebrat si 80 de ani de la infiintare. Cristian Chivu nu a fost prezent la show-ul de pe Olimpico. "Nu m-am dus din respect pentru toti campionii care au fost prezenti. Nu voiam sa stric petrecerea. Am urmarit spectacolul in fata televizorului."