Chrysler a decis sa abordeze o noua solutie pentru a-si atrage clientii: garantia pe viata. Aceasta noua strategie de marketing este asteptata sa dea roade si sa aduca o crestere a vanzarilor pentru constructorul american.

Vechea garantie era de 3 ani sau 48.000 de km, o valoare mica avand in vedere oferta actuala a marilor importatori de pe piata romaneasca.

Botezata Lifetime Powertrain Waranty, garantia se aplica pentru majoritatea modelelor Dodge, Jeep si Chrysler cumparate dupa data de 26 iulie. Acest nou tip de garantie pe viata presupune ca proprietarul nu va trebui sa plateasca eventualele costuri pentru repararea masinii cat timp respecta regulile contractului incheiat cu constructorul american.

Garantia este valabila doar in cazul primului proprietar ea fiind anulata in momentul in care automobilul este revandut. Garantia se aplica pentru toate componentele trenului de rulare: motor, transmisie si sistem de antrenare. Pentru a asigura mentinerea garantiei proprietarul trebuie sa efectueze toate inspectiile tehnice la timp, inspectii pe care nu le va plati.

Integral in Automarket