Postata de: Ciobanu Octavian

La data: 01 August 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18264

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Parcare da, calitate ba

Domnule Primar,

Va multumim mult pentru realizarea parcarii din strada Cristian Tell,insa va rog sa-mi raspundeti daca lucrarea este terminata definitiv sau nu.Intreb asta deoarece aceasta are pur si simplu aspectul unui lucru neterminat,iar in ce priveste restul calitatea lasa mult de dorit.

Din discutiile cu muncitorii la vremea cand inca se lucra la ea am inteles faptul ca imediat in spatele parcarii urma sa se amenajeze si un mic trotuar pietonal.Aceasta lucrare nu s-a realizat si au ramas cratere si pietre, borduri aruncate, sapaturi,etc.

In plus cand ploua zona se inunda in intregime (asfaltul nu a fost turnat la nivel si nici nu s-a facut legatura cu cel deja existent, formandu-se tot felul de denivelari).

V-as ruga Domnule Primar sa faceti o scurta verificare la fata locului pentru a va convinge de cele semnalate de mine. Sincer, consider ca este o mare realizare faptul ca in sfarsit s-a construit aceasta parcare, dar este ingrozitor de enervant faptul ca nu se pune deloc accent si pe calitate.

Asadar va rog Domnule Primar sa verificati daca lucrarea a fost realizata conform proiectului si daca la receptia ei au fost sau nu lasate in urma unele neajunsuri.

De problema masinilor abandonate sa mai zic ceva?

In zona sunt cel putin 7 pe o raza de 50 m si unele din ele au primit "bulina rosie" de mai bine de 6 luni! Nu pot sa inteleg de ce nu se ia nici o masura si nu se face nimic in acest sens...

Cu respect,Octavian Ciobanu

www.DomnulePrimar.ro