Antrenorul Hagi a obtinut al treilea succes consecutiv in partide oficiale, pe banca Stelei. Victoria de la Constanta a venit dupa golul din minutul 62 al decarului Nicolae Dica (aflat deja la 3 reusite in noua stagiune).

"Ne bucuram pentru succes, suntem mai putin multumiti de aspectul jocului", spune capitanul Mirel Radoi.

Gol: Dica (62)

Farul: Vlas - Farmache, Barbu, Gheara, Florea - Todoran, Voiculet, Teekloh, Nanu (Ciobanu) - Gerlem, Gaston (Otvos).

Steaua: Zapata - Golanski (Bicfalvi), Goian, Rada (Croitoru), Petre Marin - Badoi, Lovin, Radoi, Nicolita - Dica - Zaharia (Ovidiu Petre).

Filmul jocului

O prima repriza fara reusite - Farul a cautat sa blocheze Steaua la mijlocul terenului (cu ajutorul lui Voiculet - inepuizabil si al lui Gerlem - extrem de tehnic). Steaua a avut o singura ocazie - Dica (16) a trimis in bratele lui Vlas de la 6 metri.

Incurajata de imaginea exhilibrata a primei parti, Farul deschide partea secunda intr-o nota ceva mai dinamica. Dupa 10 minute, simtind ca jocul nu merge cum trebuie, Hagi efectueaza prima schimbare (Croitoru in locul lui Rada), apoi recurge la o a doua modificare (Bicfalvi in locul lui Golanski). In acel moment, s-a schimbat aproape intreaga asezare!

Insa golul a venit (iarasi!) dupa o faza fixa - lovitura de colt executata de Nicolita, Lovin deviaza pe coltul lung, iar Dica impinge balonul in poarta. Avertizat de ocazia lui Ciobanu (75), Hagi securizeaza rezultatul - il trimite in joc si pe Ovidiu Petre (in locul atacantului Zaharia - fara vreo reusita) si Steaua paraseste stadionul din Constanta cu obiectivul atins: 3 puncte.