Duminica, 02 septembrie, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, dupa 3 nopti-maraton de muzica electronica, s-a incheiat prima editie a DELTA MUSIC FEST. Evenimentul, organizat de Fundatia Anonimul, a oferit iubitorilor de muzica electronica momente unice de interpretare ale unor trupe din Marea Britanie, Austria si Romania, intr-un cadru natural deosebit.

UNKLE un spectacol

In noaptea de joi, 30 august, incepand cu orele 20.00, au urcat pe scena Gojira si Marika, Shukar Collective, Sofa Surfers si DJ Food. Ploia torentiala n-a reusit sa alunge spectatorii, care s-au refugiat in clubul din camping, unde s-a ascultat muzica pana la orele 7 ale diminetii. Pe scenara mare, Sofa Surfers au fost cei care au creat o atmosfera extraordinara.

Vineri, 31 august, au evoluat Bumbapa, The Pixels, UNKLE, Scratch Perverts si DJ Pagal. Desigur, cei de la UNKLE, sositi in formula completa, au avut un spectacol de zile mari, publicul reactionand pe

masura. Cei de la UNKLE au acordat dupa concert interviuri jurnalistilor prezenti la eveniment, interviuri care au durat mai bine de

Coldcut in spectacol

o ora.

Sambata, 01 septembrie, a fost o noapte deschisa de evolutia celor de la Coldcut, care au facut un show extraordinar, urmati de Banco de Gaia, Grant si Nemo si Zicu., se precizeaza in comunicatul de presa al organizatorilor.