Ce este, este! Prosti! Sunt prosti pe toate gardurile! Nu ii vezi si/sau deosebesti? Ori esti unu dintre ei, ori nu te-ai trezit inca. Din somn.

Praf!

Ia incearca sa dai cu degetu’ pe geam sau pe masina de afara. Acu’ baga-l in gura. Te tine?

Inconsecventa!

Daca pana si cel mai redutabil restaurant incepe a-si micsora portiile si a-si prosti clientii fideli, inseamna ca bucataru platit bine la inceput, a priceput, in sfarsit ca binele nu era bine deloc, ci “putin”, iar produsele naturale sunt mai bune din conserva ;)

Muzica!

Traiasca directorii de playlist si research-urile facute de posturile de radio. Ascultam piese on-&-on, rulate pe posturi care ruleaza posturi si piese rulate pe alte posturi!

Emisiuni!

Daca s-ar bate mai multi oameni la ora 5, ar creste audientele si, deci, reclamele, cifrele, investitiile si productiile publicitare. Deci, conform teoriei multimilor, daca avem mai multe batai, am avea mai multa audienta. Da-i bataie!

Vedete

Zavoranca si Bahmutean! Becali, Diaconescu, Minune, Nicoleta Luciu, Monica Barladeanu, Simona Sensual. Mai vreti? As vrea reality showuri cu absolut toti, mai ales cand se duc la doctori, trec strazile prin locuri nepermise, si se enerveaza la culme frizand stopu’ cardiac.

Presa scrisa

CanCan, Star, Ciao, Libertatea, Zau, Story, Spy, si alte reviste de fotografie si texte complet infecte si idioate. Vesnice titluri-intrebare cu raspunsul, eventual, sub forma proceselor de calomnie. “Oare cat de prosti mai pot fi cititorii ca sa ne mai cumpere?”

Sport.

Stiri sportive cu noua achizitie in materie de genti, masini, si blonde. Care cu care si cine l-a mai inselat pe Adi Ilie. Aah, da, a mai dat Mutu un gol in Italia.

Muzica

Dc++ rullez! Nu mai dati banii pe munca altora, ca doar nu ii respectati. De ce sa va rupeti de la gura 3 pachete de tigari pe un sidi original cand la 3 clickuri distanta ai parte de totul gratuit.

Conteaza ca duce usor-usor la inmormantarea industriei? Intrebare? Oare de unde pot sa imi downloadez ceva bani din conturile voastre, un salam uscat de vara si ceva litri de motorina? Promit sa dau sharing!

TV

Traiasca Animal Planet, Discovery, National Geografic si Duna TV. Celelalte posturi te imbecalizeaza in ritm fortat, ajungi sa iti fie dor de TVR, programul de joi din 1987. Cuvant inainte.

Dragoste si sex.

Avem copii si copchile care de la 14 ani beau, fumeaza si fac sex! Mda, e crudu’ adevar, dar ne-am propus ca tara, accelerarea in circuitul romanului prin natura.

Cafenele si cafele

Propun introducerea pe piata bursiera a apei plate, cappucino-ului italian si a retelelor Turabo, High Heels s.a.m.d.

Tarafuri

Refuzul constant de a privi Taraf TV dauneaza grav manelelor si d-lui Prigoana. Va rugam trimiteti urgent un semese de 3, 49 de euro sau dolari sau ce e, ca sa fie bine pentru toata lumea! Urgent!

In cazul in care mai puteti adauga, va invit la comentarii sa afisati in stilul adoptat ce va trece prin minte. Iar persoanelor carora le-ar place sa adopte carnuri, muschi si orificii, le multumim anticipat, dar le reamintim ca ora de anatomie s-a cam dus.

Weekend placut!