Astfel, exista echipamente care va permit ca, printr-un simplu click, sa navigati prin fisierele stocate in computer, prin adresa de e-mail sau pe web, la fel cum s-au creat modele care va permit sa cumparati in cel mai scurt timp posibil armele de care aveti nevoie pentru a cistiga o competitie intr-un joc.

Mai mult, producatorii s-au gindit si la sanatatea utilizatorilor de mouse-uri.

Au aparut aparatele ergonomice, create astfel incit sa va odihniti mina in momentul utilizarii, dar, mai nou, si modele antibacteriene. In acest mod nu trebuie sa va temeti sa va lasati copiii la Internet cafe, pentru ca in mod sigur nu vor lua nici o boala de piele din cauza mouse-ului. Toate aceste functii se regasesc printre caracteristicile modelelor ce urmeaza.

Genius Treveler 315 laser

Este primul mouse antibacterian din lume, tehnologia Nano-Tech, stratul superior cu care este acoperit mouse-ul, impiedicind stagnarea bacteriilor pe suprafata echipamentului. Astfel, acest mouse vine in intimpinarea reducerii diferitelor tipuri de infectii in locurile care necesita utilizarea unui singur mouse de catre mai multi utilizatori.

Mouse-ul are o viteza de 1.600 dpi, aceasta putindu-se ajusta la 800 dpi; scroll ii ofera utilizatorului precizia oferita de tehnologia laser. Pret: 59,9 lei. Produsul poate fi gasit in magazinele Flanco, Flamingo, Ultra Pro Computers pina la finele acestui an.

Logitech MX Revolution

Modelul este foarte potrivit celor care au de scanat cu privirea documente mari, datorita tehnologiei Hyper-fast scrolling, dindu-se posibilitatea, de asemenea, sa lucrati mult mai putin cu tastatura. Rotita laterala permite desfasurarea functiilor cut/paste, compararea documentelor si verificarea rapida a e-mailului.

Totodata, printr-un simplu click puteti avea acces la fisierele din computerul d-voastra, la retea si la Internet. Mouse-ul nu are fir si functioneaza cu tehnologia laser. Modelul este compatibil cu Windows® XP si cu Windows Vista. Pret: 359 de lei. Produsul poate fi achizitionat din magazinele Ultra Pro.

Integral in Cotidianul