Se pare ca Hudson doreste sa se impace cu fostul sau iubit, Wilson, dupa ce a luat decizia de a se desparti de Dax Shepard. Actrita din “Almost Famous” a declarat ca vrea sa se impace cu Wilson, care a fost internat in luna august in urma unei tentative de sinucidere, dupa ce a realizat cat il iubeste pe acesta din urma.

“Nu prea mergeau lucrurile intre ea si Dax, dar acum este o despartire clara” a declarat o sursa. “Dupa tentativa de sinucidere a lui Owen, ea a realizat cat de mult il iubeste si s-a despartit de Dex” a continuat sursa, potrivit lifestyleextra.com.

Kate, care are un fiu, Ryder, in varsta de trei ani cu fostul sau sot Chris Robinson, a inceput sa se intalneasca cu Owen anul trecut, dupa ce s-au intalnit la filmarile pentru filmul “You, Me and Dupree”.

Apropiati ai lui Owen au declarat in urma cu ceva vreme ca motivul tentativei de sinucidere a actorului a fost chiar despartirea de Kate si ca acesta a luat decizia respectiva in momentul in care a vazut unele poze ale fostei sale iubite cu Dex.

In momentul de fata Wilson s-a recuperat si se simte foarte bine, participand la inceputul lunii octombrie la premiera filmului sau “The Darjeeling Lim”, la Los Angeles.