Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a admis in parte memoriul timisoreanului Ionel Ganea reducandu-i de la 22, la 16 etape, suspendarea dictata, la 31 august, de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Hotararea este definitiva, CAF reprezentand instanta suprema in astfel de cazuri.

In etapa a 5-a a Ligii 1, fostul international roman l-a agresat pe asistentul Dorin Mudura in timpul meciului dintre Poli Timisoara si Rapid, 1-1. Ganea l-a strans de fata pe Mudura, l-a lovit cu pumnul in spate si a incercat sa-l tranteasca la pamant fiind cu greu oprit de mai multi coechipieri.

Asistentul "a platit" deoarece surprinsese momentul in care Ionel Ganea l-a lovit intentionat pe Sapunaru, fapt ce a dus la eliminarea atacantului timisorean de catre "centralul", Stefan Erdei.

Gestul fotbalistului de 34 de ani nu a fost "tolerat" nici de Comisia de Apel a FRF care a mentinut sanctiunea initiala: 22 de etape de suspendare.

Conform deciziei CAF, "Ganezul" va avea drept de joc incepand cu etapa a 20-a programata in primavara anului viitor, atunci cand timisorenii vor juca in deplasare cu Pandurii Targu Jiu.