Despre masurile care ar trebui luate pentru a flexibiliza piata muncii si a creste atractivitatea acesteia in fata investitorilor a discutat online avocatul Serban Paslaru.

Serban Paslaru, avocatFoto: HotNews.ro

Serban Paslaru este avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii din ianuarie 2009, echipa alaturi de care lucreaza inca de la infiintarea casei de avocatura.

Cu o experienta juridica de 8 ani, Serban Paslaru coordoneaza in prezent proiectele firmei in domeniul dreptului muncii, acumuland o expertiza semnificativa atat in ceea ce priveste aspectele generale si procedurile comune specifice acestui domeniu. Serban Paslaru gestioneaza proiecte complexe, precum implementarea programelor de restructurare, concedierilor colective, transferurilor de personal, negocierile contractelor colective de munca.

Serban Paslaru este licentiat in Drept la Universitatea din Bucuresti si autor al mai multor articole si lucrari de specialitate pe tema legislatiei muncii si concedierilor colective. De asemenea, a sustinut in mod frecvent prelegeri pe teme de dreptul muncii in cadrul unor evenimente locale si internationale.