Rockerul Bruce Springsteen va incheia campania electorala a democratei Hillary Clinton cu un concert pe care il va sustine luni seara, la unul dintre ultimele evenimente de dinaintea alegerilor prezidentiale, un miting care va avea loc la Independence Mall din Philadelphia si la care vor fi prezente si alte vedete ce o sustin pe candidata democrata, informeaza Variety, citat de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

La eveniment vor mai fi prezenti presedintele american Barack Obama si sotia lui, Michelle Obama, fostul presedinte american Bill Clinton, Chelsea Clinton si Jon Bon Jovi.

Mitingul final al sustinatorilor candidatei Hillary Clinton va avea loc in seara de luni, in orasul Raleigh, capitala statului Carolina de Nord. Bruce Springsteen a mai participat la campanii electorale pentru John Kerry, in anul 2004, si pentru Barack Obama, in anii 2008 si 2012, iar implicarea lui a fost privita ca o modalitate prin care democratii sa poata ajunge la votantii care sunt reprezentati de melodiile lui - cetatenii din clasa muncitoare.

Pe parcursul weekendului, Hillary Clinton a aparut la evenimente alaturi de Beyonce si Jay Z si, ulterior, alaturi de Katy Perry. Stevie Wonder si Bon Jovi au participat, de asemenea, la evenimente, iar Jimmy Buffett ar urma sa apara cu vicepresedintele Joseph Biden in orasul St. Petersburg din Florida, luni.

Donald Trump a criticat-o pe Hillary Clinton ca depinde de "celebritati surogate", chiar daca in campania lui au participat, de asemenea, personalitati din showbiz.

Ted Nugent a aparut la un miting al sustinatorilor lui Trump in orasul Sterling Heights din Michigan, duminica. Mesajele pe care le-a publicat pe retelele de socializare au atras critici potrivit carora ar fi implicat in atacuri antisemite, mai ales in contextul in care lupta pentru drepturile de utilizare a armei.