UFO Phil, ce sustine ca este un candidat intergalactic la presedintia Statelor Unite, a anuntat ca a primit autorizatia de a prelua sefia Casei Albe fara sa mai astepte pana la alegerile din 6 noiembrie 2012, transmite HuffingtonPost. "Urmeaza sa devin urmatorul vostru presedinte... Nu va ingrijorati, (Barak) Obama, Mitt Romney si oricine altcineva pot sa aiba alegerile lor minuscule. Nu ma vor afecta", a declarat comicul, al carui nume adevarat este Phil Hill.

UFO PhilFoto: Captura YouTube

HuffingtonPost afirma ca UFO Phil este compozitor, realizator de cantece pentru filme de comedie, regizor de filme documentare, el autointitulandu-se "om al stiintei".

Intr-un interviu pentru mai multe publicatii americane, comicul a declarat ca se afla in posesia unor hartii secrete, scrise de fiinte de pe alte planete.

El sustine ca aceste documente ii dau autorizatia de a-si asuma presedintia Statelor Unite fara organizarea de alegeri democratice.

Hill afirma ca, dupa ce va prelua sefia Casei Albe, va infiinta un "Senat pentru relatiile intre pamanteni si extraterestrii", pentru a intampina sosirea "fratilor din spatiu".

UFO Phil afirma ca va dezafecta toate navele de razboi, in favoarea unei flote de discuri zburatoare cu porturi spatiale in marile orase de pe glob.

In plus, UFO Phil vrea sa construiasca o piramida de piatra uriasa in apropiere de faimosul semn "Hollywood", in Los Angeles, dar si in varful Pikes Peak dn Colorado si pe insula Alcatraz in San Francisco Bay.

Comicul a mai spus ca vrea sa inlature Statuia Libertatii din New York, in locul acesteia urmand sa ridice "Monumentul lui Zaxon", mult mai impozant. Hill afirma ca Zaxon este liderul "extraterestrilor buni. Are o piele foarte buna si va arata fenomenal ca statuie".

Hill a anuntat si ca intentioneaza sa devina presedintele Pamantului, nu doar al Statelor Unite.

El planuieste sa organizeze un concert live pentru extraterestrii, la 10 iunie 2012, pentru a marca data venirii pamentenilor pe Pamant. Spectacolul va avea loc in California, in locul celebrului festival Monterrey Pop din 1967.

"Cand voi fi presedinte, vom avea in sfarsit dezvaluiri complete. Voi face publice toate documentele secrete ale guvernului legate de OZN-uri, ce vor fi pe DVD si Blu-ray, cu prezentari speciale", a afirmat Hill.

Citeste mai multe despre comicul UFO Phil pe pagina sa oficiala

.