In cateva sectii de vot din tara au fost probleme cu cateva persoane implicate in scrutin, printre care o femeie operator de calculator care s-a lovit la cap dupa ce a alunecat in toaleta sau o alta care s-a accidentat dupa ce scaunul pe care statea s-a rupt, potrivit informatiilor transmise de News.ro

Astfel, o femeie, operator pe calculator la sectia de votare 207 din municipiul Tecuci, urmeaza sa fie inlocuita dupa ce a alunecat in toaleta, iar in urma cazaturii s-a lovit la cap. Procesul electoral nu a fost perturbat, intrucat deocamdata femeia inca lucreaza, urmand sa fie gasit un inlocuitor, pentru a putea fi transportata la spital. Cazul a fost raportat la Autoritatea Electorala Permanenta, care urmeaza sa trimita un inlocuitor.

De asemenea, o femeie in varsta de 35 de ani, operator pe calculator intr-o sectie de votare din municipiul Ploiesti, a ajuns la spital, duminica, dupa ce s-a accidentat in conditiile in care scaunul pe care statea in sectia de votare s-a rupt. Femeia a suferit un traumatism la un deget, conform primelor investigatii.

Si la Campina, un barbat care face parte din biroul electoral al unei sectii de votare a fost dus la spital dupa ce a suferit un puseu de tensiune. Barbatul, in varsta de 47 de ani, este reprezentantul PSD in sectia de votare numarul 177 si a fost dus la camera de primiri urgente a Spitalului Municipal Campina dupa ce i s-a facut rau.

Loctiitorul presedintelui unei sectii de votare din municipiul Barlad a fost transportat cu ambulanta la spital, duminica, la cateva ore de la deschiderea urnelor, in urma unei convulsii facute in timp ce se afla in sectie. Procesul electoral a fost suspendat pe perioada in care barbatul a primit ingrijiri medicale.