A treia editie a evenimentului "La pas pe Calea Victoriei" va avea loc in weekend-ul 2 -3 septembrie, anunta Primaria Capitalei. Astfel, pe segmentul de la intrarea dinspre Piata Victoriei, pana la intersectia cu strada George Enescu, Calea Victoriei va redeveni pietonala.

La Pas pe Calea Victoriei - Septembrie Foto: Hotnews

Animatori pe picioroange, portretisti si caricaturisti, defilarea cu monocicluri, mimi, lustragii, muzicieni stradali, cinematograf in aer liber, ateliere de creatie, ateliere de caligrafie, teatru pentru copii, expozitie de fotografie, traditionala "Bataie cu flori", alaturi de produse si preparate culinare diverse, sunt doar cateva dintre atractiile pe care bucuresteni le vor putea descoperi in cele doua zile de sarbatoare din Capitala.

In cadrul evenimentului cele trei muzee de pe Calea Victoriei vor avea un program prelungit, dupa cum urmeaza: Muzeul Municipiului Bucuresti - Casa Filipescu-Cesianu, intervalul 10:00 - 21:00; Muzeul National "George Enescu", in intervalul 10:00 - 20:00; Muzeul National de Arta al Romaniei, in intervalul 9:00 - 21:00.

Renumita "Bataie cu flori", ce dateaza inca din anul 1890, va fi reconstituita si anul acesta, pe 2 septembrie, de la ora 18:00.

Accesul la toate activitatile din cadrul evenimentului este gratuit.