Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 4 nu vor fi ridicate in perioada 18 - 22 aprilie, exceptie de la aceasta masura facand vehiculele care vor bloca accesul in spitale, institutii de interes public si local, statii RATB si intersectii, informeaza primaria de sector, potrivit Mediafax.

"Ca in fiecare an, in preajma unor mari sarbatori crestine, primarul Cristian Popescu-Piedone a solicitat societatii care ridica masinile parcate neregulamentar pe raza Sectorului 4 sa-si intrerupa temporar activitatea", se arata intr-un comunicat de presa al primariei.

Astfel, ridicarea masinilor va fi suspendata in perioada 18 aprilie - 22 aprilie, edilul dorind sa vina astfel "in sprijinul cetatenilor care, grabiti sa se aprovizioneze cu produse pentru masa traditionala, pot uita ca parcand intr-un loc nepermis, risca sa le fie ridicate autovehiculele", precizeaza Primaria Sectorului 4.

In perioada mentionata, exceptie de la decizia adoptata vor face autoturismele care vor bloca accesul in spitale, institutii de interes public si local, statii RATB si intersectii.