Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile 

de S.B.     HotNews.ro
Luni, 16 martie 2009, 16:52 Actualitate


ConsTrain organizeaza in perioada 25-26 aprilie 2009 la Bucuresti cursul de "Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile". Termenul limita de inscriere este 16 aprilie 2009.

Cursul „Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile” abordeaza 4 elemente esentiale incluse intr-un dosar de finantare:
  • cererea de finantare;
  • studiul de fezabilitate;
  • analiza cost-beneficiu;
  • planul de afaceri.
Accentul va fi pus pe corelarea informatiilor din aceste documente, dar si pe modul de realizare a unor elemente cheie incluse in acestea. Este vorba despre:
  • modul de corelare a obiectivelor, rezultatelor si activitatilor, precum si reflectarea acestora in indicatori;
  • modul de justificare a proiectului din perspectiva nevoilor beneficiarului, evolutiei pietei pe domeniul respectiv si prevederilor din documentele programatice europene si nationale;
  • modul de realizare a previziunilor financiare si a bugetului proiectului.
De asemenea, in cadrul cursului se abordeaza si problematica obtinerii avizelor solicitate pentru depunerea proiectelor.
 
In cele 2 zile ale cursului veti putea schita un proiect pornind de la ideile dvs. de proiect, cu sprijinul permanent al trainerilor si consultantilor ConsTrain, care va vor ghida prin procedurile si regulile stabilite de autoritatile responsabile, dar le vor completa cu „chichite” si detalii punctuale din experienta practica in domeniu.

Pentru detalii consultati www.constrain.ro
Material sustinut de KRUK Romania

Datoria - un cuvânt la fel de urât precum lunea din săptămâna lucrătoare

Definiția cuvântului datorie, conform DEX-ului, este una simplă: sumă de bani sau orice alt bun datorat cuiva. Dar dincolo de o definiție seacă, datoria este un cuvânt care transmite de cele mai multe ori o stare negativă. “Am o datorie” - știi că trebuie să dai ceva înapoi, o obligație care trebuie să fie îndeplinită. Fie că ai o datorie la un prieten, la o bancă sau la furnizorul de utilități, datoria apare ca urmare a unei nevoi într-un anumit moment, iar veniturile nu îți permit să acoperi acea nevoie. Soluția cea mai la îndemână pare a fi împrumutul. Dar este oare chiar cea mai bună soluție?

1351 vizualizari


Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi