Faptele politistilor doljeni sunt chiar mai presus decat bancurile! Cel putin asta reiese din comportamentul unui subofiter al Biroului de Politie Rutiera Craiova.

Agentul Marius Vlasceanu a oprit in trafic un politist trecut in rezerva, Gheorghe Tosa, caruia i-a aplicat un avertisment pe motiv ca "are moaca de fraier si este un mare maimutoi!". Mentiunea a fost inscrisa, negru pe alb, la rubrica "a savarsit urmatoarele" din cadrul procesului-verbal seria AX, nr. 0092001.

Subofiterul craiovean nu s-a oprit, insa, aici, ci a si incadrat fapta de "a avea moaca de fraier si a fi un mare maimutoi": "faptele comise sunt prevazute de art. 174 si art. 180, pct. 1/226 din Reg. OG 90/02".

|n fine, subofiterul glumet a concluzionat ca fostul sau coleg "nu are nici o obiectie, recunoaste si regreta faptele comise".

Subofiterul in rezerva Gheorghe Tosa nu a gustat, dupa cate se pare, gluma fostului coleg Vlasceanu, astfel ca a depus o reclamatie la IPJ Dolj.

Comisarul Nicusor Badea, adjunct al sefului Politiei doljene a declarat, ieri, ca fapta agentului Vlasceanu va fi atent analizata si ca, cel mai probabil, acesta va fi mutat disciplinar la o alta subunitate.

Ultima ora: Subofiterul glumet, mutat in Craiovita Noua

Inspectorul general al Politiei Romane, Dan Fatuloiu, a dispus, ieri seara, mutarea disciplinara a agentului Marius Vlasceanu de la Biroul Politiei Rutiere Craiova, la formatiunea de ordine publica a Sectiei 5 Politie pe motiv ca "aduce atingere onaorei, probitatii profesionale a politistului sau prestigiului institutiei".