Una dintre cele mai mari si expansive societati de comert cu amanuntul din Europa, Kaufland, vine si in Ramnicu-Valcea!

Primul magazin Kaufland in Romania s-a deschis in Bucuresti, in data de 13 octombrie, investititia totala ridicandu-se la aproximativ 11 milioane de euro. Hipermarket-ul Kaufland-Colentina are o suprafata de 6.400 metri patrati si pune la dispozitia clientilor o parcare gratuita de 330 de locuri.

Miercuri, 23 noiembrie, se deschide in Ramnicu-Valcea, cel de-al doilea hipermarket Kaufland, reprezentand o investitie totala de 7 milioane de euro.

Magazinul, construit pe un teren de 20.000 metri patrati, are o suprafata totala de 6.700 metri patrati si dispune de o parcare gratuita pentru clienti de 370 de locuri. Ca si amenajare, magazinul este identic cu cel din Bucuresti, oferind aceleasi servicii si produse.

Intrarea pe piata romaneasca a magazinelor Kaufland coincide cu implinirea a 75 de ani de existenta a concernului Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de Euro.

Concernul Kaufland este reprezentat de peste 650 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia si Croatia.

Kaufland Romania a creat pana in prezent aproximativ 700 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazine (cel din Bucuresti, cat si cele care se vor deschide in tara pana la sfarsitul anului), si la noul depozit central din Ploiesti.

Kaufland se ghideaza dupa principiul "totul sub acelasi acoperis", oferind produse variate, care acopera tot necesarul zilnic.

Oferta cuprinde de la marca proprie K-Classic, care contine produse de calitate la preturi convenabile, pana la produse oferite de producatorii regionali si produse de marca.

Un punct forte pentru Kaufland il reprezinta departamentul de produse proaspete: Kaufland garanteaza zilnic clientilor sai calitatea si prospetimea absoluta, la preturi mici, pentru carne, mezeluri, branzeturi si produse lactate, pana la legume si fructe.

In afara de oferta bogata de alimente, Kaufland ofera produse atractive la preturi convenabile din domeniile menaj, sticlarie, portelan, textile, electrice, papetarie, jucarii, articole de sezon si pentru petrecerea timpului liber, la care se adauga oferte speciale saptamanale.