Simpatia presedintelui organizatiei judetene a PSD Botosani pentru fostul presedinte executiv de partid, Adrian Nastase nu are margini. Constantin Contac a trimis la centrul partidului o cerere prin intermediul caruia ii face invitatia lui Nastase de a se transfera la Botosani.

Acesta a declarat ca organizatia din Botosani il sustine pe Geaona ca presedinte, insa nu poate neglija un om ca Nastase, care a muncit si care are realizari vizibile in urma, ca sa fie ponegrit. "Nu sint de acord cu prapastiile de la Bucuresti. In cazul in care ar fi alegeri anticipate singurul om cu care putem intra in campanie este nastase. Meritele lui le acordam.

Nu acelasi lucru a facut Mircea Geoana si nu putem spune ca cresterea economica inregistrata pe perioada guvernarii Nastase, a facut-o Iliescu", a precizat Constantin Contac. Acesta a declarat ca l-a contactat telefonic pe Nastase si i-a spus personal despre invitatia de a se transfera la organizatia judeteana PSD din Botosani.

"Mi-a multumit si mi-a spus ca, deocamdata, nu se pune problema la nivel central a demisiei din partid. Cel care a cerut excluderea lui Nastase din partid a fost un terchea-berchea", a mai spus presedintele PSD Botosani.

In cazul in care ar accepta invitatia facuta de organizatia din Botosani, Adrian Nastase s-ar putea transfera ca simpul membru de partid, insa ar putea candida si la functia de presedinte. Organizatia PSD din Botosani este una dintre cele mai puternice din tara si a obtinut, la alegerile locale si generale trecute, printre cele mai bune rezultate