Brice Kabengele si Brian Evans au ajuns duminica la spital. Cele doua vedete ale echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu s-au internat la sectia de Urgente a Spitalului Clinic Judetean cu ochii vineti si fetele lovite.

Diagnosticul medicilor a fost traumatism cranio-facial prin agresiune, cu contuzie maxio-faciala stanga, in cazul primului, si traumatism cranio-facial prin agresiune, cu plaga contuza, in cazul celui de-al doilea.

Se pare ca cei doi jucatori au participat la o incaierare intr-un local din oras, dar nu se cunosc inca toate datele incidentului. Inspectoratul Judetean de Politie nu a inregistrat pana acum nicio plangere in acest sens.

Curios este faptul ca Evans si Kabengele au avut antrenament pana la ora 13 la sala Transilvania, dupa care era programata plecarea spre Bulgaria, pentru un amical cu echipa CSKA Sofia. Brice Kabengele a vent in returul acestui sezon la CSU Sibiu, dupa ce in tur a jucat pentru echipa a doua a clubului. Brian Evans este la primul sezon pe care il joaca in Sibiu.

Ziarul de Sibiu va reveni maine cu un amplu articol referitor la incidentul in care au fost implicat ce doi baschetbalisti.