Fotbalistii de la "U" au iesit la incalzire avand inscriptionat pe tricouri "Pentru voi, Vecchia Guardia". Dupa incalzire, acestia si-au aruncat tricourile suporterilor. Dupa meci, atat Leo Grozavu cat si Jula, marcatorul golului, au dedicat victoria suporterilor, care i-au incurajat pe tot parcursul partidei.

Partida a inceput in nota de dominare a gazdelor, carora li s-au promis prime de 30 de milioane de lei, dupa unele surse, iar dupa altele, 50 de milioane de lei vechi. De la CFR Cluj au fost prezenti din primul minut de joc doar Vasiie si Stef, dintre cei care au evoluat mai multe minute pentru echipa lui Dorinel Munteanu.

Partida a fost echilibrata, dar fazele de poarta au fost destul de putine, mai ales in repriza secunda cand ambele echipe au parut obosite.

Singurul gol al partidei a fost inscris in minutul 29 de catre Jula, care reia in plasa printr-un sut de la marginea careului. Cel mai bun jucator de pe teren a fost Talvan, care si-a amintit ca a jucat multe meciuri in Divizia A si a demonstrat ca inca mai are multe de spus in fotbal. Szekely a dezamagit din nou prin ratarile sale.

El a fost schimbat in minutul 59, in locul sau intrand Marius Popescu. Bus a incercat multe, a luptat pentru fiecare minge, dar a reusit destul de putine, probabil miza meciului si-a spus cuvantul in evolutia lui.

In urma acestei victorii, Universitatea Cluj ramane pe locul 5, dar cel mai important este faptul ca nu a pierdut contactul cu primele clasate, chiar daca acestea au castigat si ele in aceasta etapa.

Site-ul www.ucluj.ro a inregistrat o premiera in Romania prin transmisia live pe care a realizat-o la aceasta partida. Administratorii au transmis in timp real atat poze, cat si declaratii, inainte si dupa meci, in format audio.

Site-ul suporterilor, www.ucluj.ro, realizeaza transmsii live la fiecare partida a Universitatii inca din sezonul trecut.