In urma infrangerii suferite in fata ardelenilor de la Gloria Bistrita, cu 1-0, prin golul marcat de Dan Matei in minutul 12, stelistii Mirel Radoi si Victoras Iacob au ajuns la spital, dupa ce au spart cateva geamuri de la vestiare si s-au taiat la maini.

Gestul lui Radoi si Iacob este fara doar si poate unul prostesc, dar nu putem sa nu remarcam: au demonstrat ca si-ar da viata pentru Steaua. Din pacate nu pe terenul de joc.

Capitanul Stelei a fost operat de urgenta, deoarece si-a sectionat tendonul si medicii spun ca are nevoie de aproximativ trei saptamani de pauza, ceea ce insemna ca el va lipsi din partida cu CFR Ecomax Cluj, din etapa viitoare.

Victoras Iacob a fost eliminat de arbitrul Ionica Serea, iar in drum spre vestiare a lovit cu putere un geam, acesta s-a spart, iar fotbalistul s-a taiat la antebrat.

Dupa eliminarea din Cupa UEFA, nervozitatea a ajuns la cote greu de imaginat, atat in randul fotbalistilor, cat si in randul conducatorilor Stelei. MM Stoica l-a luat de gat pe seful dispozitivului de jandarmi de la stadion si i-a adus injurii omologului sau de la Gloria Bistrita, Jean Padureanu.

MM Stoica a intentionat sa intre in vestiarul arbitrilor, desi observatorii de la meci au dispus ca nimeni sa nu patrunda acolo. Stoica nu este strain de astfel de comportamente caracteristice mai degraba unor huligani decat unui presedinte de club.

Pe cand era presedinte la Otelul Galati a avut loc un episod asemanator, tot la Bistrita, cand, la fel, i-a adresat cuvinte jignitoare aceluiasi "Tata Jean".

O alta "isprava" a presedintelui stelist a avut loc in urma cu un an, cand a luat la bataie un spectator. Dupa acel incident Stoica a fost suspendat de Comisia de Disciplina pana la sfarsitul sezonului, dar mai erau doar patru etape de jucat.

Ne intrebam ce il face pe Gigi Becali sa nu se desparta definitiv de "memelusul-bataus", stiuta fiind grija latifundiarului pentru imaginea clubului si a mai ales pentru imaginea sa personala? Cu ce il are MM Stoica la mana pe Becali? Ce ii leaga pe cei doi atat de mult incat sa nu se poata desparti?

Sunt intrebari la care probabil doar cei in cauza pot raspunde. Dincolo de "mariajul" celor doi, pe Mihai Stoica il paste o noua suspendare, poate chiar pe viata, tinand cont ca nu este la prima abatere. Prima sanctiune a venit de la Jandarmeria Bistrita care l-a amendat pe MM cu 10 milioane de lei vechi, pentru injurii.