Monitorul a intrat in posesia unor imagini filmate in timpul concertului sustinut de Loredana la Zilele Ploiestiului. Pe scena, artista a facut numeroase semne obscene catre public, spre disperarea parintilor, care nu stiau cum sa le explice odraslelor ce semnificatie au aceste gesturi

La ultima editie a Zilelor Orasului Ploiesti, desfasurata intre 8 si 10 iunie, au concertat mai multre trupe, precum Iris, Phoenix, Vita de Vie, Timpuri Noi, dar si Loredana. Spectacolul oferit de artista a fost unul insa cel putin controversat.

Cotidianul Monitorul a intrat in posesia unor imagini filmate in timpul concertului, din care publicam astazi cateva capturi sugestive pentru prestatia de neinteles a solistei. Pe parcursul show-ului, Loredana a facut numeroase semne obscene catre public, majoritatea avand ca tema sexul oral. „Nu mi-a venit sa cred cand am vazut primul gest obscen facut de Loredana.

Am avut impresia ca mi s-a parut. Apoi au urmat alte semne explicite, pe tot parcursul recitalului. In jurul meu erau copii, care ii intrebau pe parinti ce inseamna gesturile Loredanei. A fost o experienta neplacuta”, spune Dragos Sandu, unul dintre ploiestenii care au asistat la concertul Loredanei. Onorariul vedetei a ramas confidential, desi acesta a fost platit din bani publici.

„Contractele pentru muzicieni au fost facute de Teatrul Toma Caragiu printr-o firma de impresariat din Bucuresti - GAVART. Ei au avut o suma alocata din bugetul aprobat de Consiliul Local Ploiesti si in acea suma au contractat artistii, spectacolul de lumini si laser.

Eu nu stiu cat a costat fiecare artist in parte”, sustine Alina Istratescu, seful Serviciului Comunicare din Primaria Ploiesti. Surse din interiorul institutiei sustin ca Loredana si cei 12 componenti ai tarafului alaturi de care a concertat au incasat 5000 de euro. In comparatie cu Loredana, Nelu Ploiesteanu si muzicienii sai au incasat 1.800 de euro.

Cel mai mare onorariu platit de municipalitate a fost de 7.000 de euro si a fost achitat trupei Phoenix al carei lider, Nicu Covaci, este si cetatean de onoare al Ploiestiului.

Zilele Ploiestiului au costat cinci miliarde

Organizarea celei de-a treia editie a Zilelor Orasului Ploiesti a costat bugetul local 500.000 de lei, adica cinci miliarde de lei vechi, suma la care s-au adaugat sponsorizari in valoare de 70.000 de lei.

5000 de euro. Atat a incasat Loredana si taraful sau pentru prestatia de la Zilelor Orasului Ploiesti.

Loredana, refuzata de Bregovic

Luna trecuta, Goran Bregovic a refuzat ca Loredana sa cante in deschiderea concertului sau sustinut la Sibiu, considerand ca artista nu e suficient de buna. „M-am gandit ca, dupa ce am cantat in deschiderea lui George Michael, in deschiderea spectacolului meu sa cante Goran Bregovic” , a replicat ironica vedeta.

Loredana figureaza pe locul al doilea in topul celor mai bine platite vedete care au aparut in Playboy, dupa Andreea Antonescu, fosta componenta a formatiei Andre. Potrivit tabloidului Click, Loredana a incasat pentru pictorialul din revista pentru 12.000 de dolari.