Traficul aerian este dat peste cap si astazi, dupa doua zile in care sute de romani au fost blocati zeci de ore pe aeroporturi din tara si din strainatate. Aproximativ 60 de romani, pasagerii unei curse MyAir care trebuia sa decoleze aseara spre Bucuresti, sunt blocati si acum pe aeroportul din Paris. Oamenii au fost cazati la un hotel pe timpul noptii, insa au trebuit sa elibereze camerele astazi la pranz. Pasagerii au fost anuntati ca avionul va decola abia luni, insa oamenii nu stiu cum se vor descurca pana atunci.

Un pasager al acestei curse a declarat, pentru HotNews.ro, ca oamenii au fost anuntati ca li se vor returna banii, in cazul in care se intorc in tara cu o alta cursa. Sansele sa se intoraca mai devreme de luni sunt insa minime, pentru ca rezervarile trebuie facute cu cel putin o zi inainte. Oamnii se plang ca nu mai au bani de cazare pentru inca doua zile in capitala franceza. Unii dintre ei plang pentru ca au cu ei copii si nu stiu unde sa ii duca.

Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii MyAir, aeronava nu a putut decolat de pe aeroportul Baneasa pentru ajunge la Paris, din cauza unor probleme tehnice.

Sute de romani au fost blocati si in ultimele doua zile pe aeroporturi din tara si din strainatate. Pe aeroportul Otopeni, 200 de oameni au asteptat mai bine de 30 de ore sa plece spre Viena si Londra. Ei au decolat, in cele din urma, ieri dupa-amiaza.

Si pe aeroportul din Bacau, 177 de pasageri au unei curse care ar fi trebuit sa plece spre Torino au asteptat mai bine de 24 de ore sa decoleze. Oamenii s-au plans ca nu au primit mancare si nici apa, iar de cazare pe timpul noptii nici nu a fost vorba. Multi dintre ei se intorceau la munca in Italia si s-au temut ca patronii lor de acolo ar putea sa nu ii inteleaga si sa ii dea afara.

La Londra, aproape 300 de pasageri, dintre care 150 de romani, au asteptat peste 24 de ore in aeroport sa se imbarce intr-o cursa WizzAir spre Bucuresti. In cele din urma, oamenii au fost anuntati ca trebuie sa isi rezerve bilete abia pentru zborul de luni. Ei sunt nemultumiti ca, pana luni, vor trebui sa isi plateasca singuri sederea la Londra.