In urma cu 10 zile, fiica presedintelui FRF, Raluca Sandu, cautata de procurori in Dosarul «Cocaina», a sustinut intr-un interviu ca joaca tenis in campionatul din SUA.

Pe site-ul echipei la care sustine ca evolueaza, Newport Beach Breakers, numele ei nu figureaza in nici o partida disputata de la debutul turneului si pana luni, 26 iulie 2004!!

In interviul sau, Raluca Sandu sustine ca joaca impotriva Mariei Sarapova, lucru imposibil din moment ce rusoaica face parte din echipa Newport Beach Breakers!

Componenta echipei din Newport este: Bob Bryan, Mike Bryan, Nadia Petrova, Ramon Delgado, Ellis Ferreira, Stephanie Hazlett, Aniko Kapros, Nana Miyagi, Maria Sarapova si atat!

In Campionatul american de tenis (World Team Tennis) figureaza numele unei jucatoare din Romania, dar aceasta este Ruxandra Dragomir, si nu Raluca Sandu!

Fratele Ralucai, Dan Sandu, a precizat ieri: «Nu am mai vorbit cu ea de doua saptamani, dar stiu ca participa in California la turneul ala de tenis, care a aparut si in presa!»

Sfidand organele de ancheta, fata presedintelui Mircea Sandu ofera interviuri, in vreme ce procurorii dau din colt in colt ca s-o localizeze pe undeva, prin Statele Unite!