Liga Campionilor programeaza in aceasta seara ultimele meciuri ale etapei cu numarul patru din faza grupelor.

Dinamo Kiev va incerca sa dea marea lovitura in partida cu Real, ratata in urma cu doua saptamani, atunci cand numai ghinionul si lipsa de tupeu a ucrainenilor i-au privat de un rezultat mare pe "Santiago Bernabeu". Datele problemei nu sunt cu mult schimbate, madrilenii practicand acelasi fotbal prea putin spectaculos, in ciuda numelor mari din garnitura "albilor".

La Dinamo, Ghioane va fi titular, nu si Cernat, care, ca de obicei in ultima vreme, ar putea intra in partea secunda.

Vesti bune si de la Roma, echipa din capitala Italiei recuperandu-l pe Cristi Chivu, capitanul Nationalei Romaniei, dupa o accidentare produsa in primavara. Sunt sanse mici ca fundasul sa se numere printre titularii lui Del Neri, cert fiind doar ca romanul se afla pe lista celor 18 convocati pentru partida cu Leverkusen.

Una care, daca va fi castigata, le va mai da de doi bani speranta romanilor, care in aceasta seara vor evolua pe un stadion cu portile inchise pentru suporterii care au provocat gravele incidente in care a fost implicat Anders Frisk, arbitrul partidei cu Dinamo Kiev, disputata in septembrie.

La numai doua zile de la sangerosul atentat produs intr-o piata centrala din Tel Aviv, in Tara Sfanta poposeste Ajax, gruparea olandeza primind garantii ferme chiar din partea Guvernului israelian, care a promis ca nu vor exista probleme de securitate.

Pentru "lancieri" cea mai mare "buba" o reprezinta postul de portar, dupa ce Stekelenburg si Lobont au fost aruncati pe tusa de accidentari mai mult sau mai putin grave. In schimb, Mitea ar putea incepe meciul ca titular, chiar daca inca nu si-a trecut numele pe lista marcatorilor in acest sezon.