Presedintele Traian Basescu a afirmat ca nici el, nici sotia sau fetele sale nu a contractat vreodata un credit de la banca, intr-o dezmintire la un articol publicat vineri de Jurnalul National.

Seful statului a precizat ca informatiile publicate de cotidianul din trustul detinut de "Felix Motanul Voiculescu" nu sunt reale.

Trustul lui "Felix Motanul" apara interesele sistemului mafiot, a precizat Traian Basescu, care a negat ca a emis, atunci cand era ministru al Transporturilor, o ordonanta de guvern prin care isi anula datoriile la banci.

Basescu a precizat ca fratele sau, Mircea Basescu, a fost acela care a obtinut un credit in 1994, pe care l-a achitat integral in 1999. "Datoriile din familia Basescu se platesc", a spus presedintele.

Jurnaul National sustine, in editia de vineri, ca presedintele Basescu a promovat, pe vremea cand era ministru al Transporturilor, o ordonanta de urgenta prin care familia sa scapa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobanzi catre Banca Agricola.