Fiul familiei ucise in comuna Apa a fost arestat miercuri pe o perioada de 30 de zile, pentru omor calificat, propunerea Parchetului fiind admisa de catre judecatori Tribunalului Satu Mare, transmite Agerpres.

"Admite propunerea parchetului; Dispune arestarea preventiva a inculpatului R.R.M., in cursul urmaririi penale, pe o durata de 30 de zile de la 29.11.2017 la 28.12.2017", se arata in solutia judecatorilor.

Procurorul Marius Iancu a declarat ca toate probele in cazul triplului asasinat duc spre fiul de 33 de ani.

"Parchetul Satu Mare a emis ordonanta de retinere pe numele lui Rentea Ravan Mircea, persoana pe care noi o suspectam pentru savarsirea infractiunii de omor calificat. (...) In baza probelor administrate pana in prezent, declaratiilor martorilor, proceselor verbale de constatare, cercetarile la fata locului, rezultatul unor probe stiintifice de la fata locului, ne-a facut pe noi sa emitem supozitia ca inculpatul Rentea Razvan Mircea este principalul suspect in cazul triplului asasinat din localitatea Apa. (...) Potrivit declaratiilor preliminare, acesta neaga savarsirea faptelor', a mai spus procurorul Marius Iancu.

Barbatul retinut, in varsta de 33 de ani, este suspectat ca vineri, 24 noiembrie, si-a ucis parintii - mama de 56 de ani, tatal de 59 de ani, dar si bunica de 80 de ani, in propria locuinta din comuna Apa.