Un numar de 25 de persoane, turisti belgieni aflati intr-un autocar care s-a rasturnat duminica dimineata pe DN1E intre Poiana Brasov si Rasnov, se afla internate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov iar una va fi transportata cu elicopterul SMURD la Targu-Mures pentru ingrijiri medicale.

Seful SMURD Brasov, dr. Cristina Vecerdi, a declarat, pentru Agerpres, ca 24 de persoane cu diverse rani se afla internate la Brasov, iar o alta persoana cu traumatism cranian va fi transportata cu elicopterul SMURD la Targu-Mures.

"Toate victimele sunt investigate in acest moment si nu va pot spune cu exactitate starea fiecarei persoane. Toate sunt stabilizate", a spus Vecerdi.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, comisarul-sef Liviu Naghi, a precizat, pentru Agerpres, ca accidentul s-a produs intre Poiana Brasov si Rasnov la km 17.

"Soferul autocarului, un brasovean in varsta de 67 de ani, a pierdut controlul volanului intr-o curba la dreapta, iar autocarul s-a rasturnat intr-o rapa dar a ramas pe roti. Toti turistii erau belgieni cu varste de peste 50 de ani. Circulatia pe DN1E a fost oprita pana la finalizarea cercetarilor", a spus comisarul-sef Liviu Naghi.