Un puternic incendiu a izbucnit, duminica, in jurul orei 11.00 la o locuinta din Predeal, iar dupa aproximativ doua ore un batran de 80 de ani, proprietarul locuintei, care a ramas blocat la mansarda, a fost gasit mort de catre pompieri, transmite Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, la ora transmiterii acestei stiri se intervine cu trei autospeciale cu apa si spuma si cu o autoscara.

Fiul proprietarului i-a anuntat pe pompieri ca tatal sau, in varsta de 80 de ani, a ramas blocat la mansarda, insa pompierii nu au putut ajunge la el decat dupa aproape doua ore. Acesta a fost gasit mort, iar toate bunurile au fost distruse.

"Nu am putut avea acces la incaperea in care se afla barbatul, din cauza flacarilor violente, a fumului dens si gros si a gazelor fierbinti. Am reusit pana la urma sa intram in acea incapere si s-a identificat un barbat decedat. Estimam ca varsta acestuia este in jur de 80 de ani. Nu mai sunt alte victime, in afara de persoana decedata. Bunurile materiale au fost distruse, ma refer la locuinta, mansarda si acoperis", a spus Sfreja.

Pompierii au facut recunoasterea in toata casa si nu au gasit pe nimeni, insa la mansarda nu s-a putut intra.

"Focul arde sub acoperis si se incearca decopertarea acestuia. E foarte dificil pentru ca sunt doua randuri de acoperis din tabla", a mai spus Sfreja.

Batranul a fost gasit intr-o incapere mica, o bucatarie aflata la mansarda. In timpul interventiei, unul dintre pompieri a fost ranit, suferind o luxatie la o mana. Acoperisul arde pe o suprafata de 70-100 metri patrati, potrivit sursei citate.

La ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin in continuare pentru lichidarea incendiului.