Circa 150 de persoane asteapta, luni dupa-amiaza, de peste cinci ore, pe Aeroportul International din Cluj-Napoca, sa plece in Antalya (Turcia), din cauza ca aeronava charter care ar fi urmat sa ii duca la destinatie s-a defectat.

Directorul Aeroportului International din Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat luni, pentru Mediafax ca zborul era asigurat de catre compania Air Bucharest si trebuia sa decoleze la ora 12.15, dar va pleca abia la 18.30.

"Avionul companiei Air Bucharest care trebuia sa duca pasageri in Antalya, Turcia, s-a defectat, iar acestia asteapta in aeroport sosirea unei alte aeronave care sa ii duca la destinatie. Cursa charter trebuia sa decoleze la ora 12.15 si am inteles ca va pleca la ora 18.30", a spus Ciceo.

Reprezentantii companiei Air Bucharest au declarat luni, pentru Mediafax, ca sunt afectate de intarziere aproximativ 150 de persoane.

"Pasagerii urmeaza sa plece la ora 18.30, trimitem o aeronava pentru a-i prelua. Au fost informati despre situatie si au primit sucuri din partea companiei", au precizat reprezentantii Air Bucharest.