In ultimii ani, goana dupa bani a devenit un fenomen care a luat amploare, mai ales in randul tinerelor cu "aspiratii inalte" in viata. Metodele la care acestea recurg pentru a obtine multi bani, nu sunt intotdeauna prea ortodoxe, astfel ca si la noi s-a dezvoltat o adevarata piata a prostitutiei de lux.

Cum fetele care practica aceasta forma a prostitutiei trebuie sa fie dragute si stilate, o parte din ele provin din lumea modeling-ului.

Astfel, unele din agentiile de modele care se pretind a fi serioase isi rotunjesc veniturile prin alte metode decat cele "declarate", cum ar fi prostitutia de lux, iar clientii fetelor fac parte din high life-ul marilor orase.

Stand de vorba cu M.I., care este practicanta a prostitutiei de lux de cativa ani, am aflat mai pe larg ce inseamna sa fii in compania oamenilor bogati si sa faci sex cu ei pentru bani multi.

Fiind studenta la Cluj si provenind dintr-o familie cu posibilitati financiare modeste, M.I. a fost nevoita sa gaseasca o metoda sa faca bani, pentru a se intretine. A ajuns la o agentie de modeling, iar apoi a luat drumul capitalei. Aceasta este povestea multor fete care ajung sa isi castige existenta prin prostitutie.

Insa, pentru a face parte din categoria prostituatelor de clasa superioara, o fata trebuie sa aiba anumite calitatati: sa fie frumoasa, inteligenta, si nu in ultimul rand stilata.

De la modeling la "afaceri"

Frumusetea fizica a ajutat-o pe M.I. sa intre destul de usor in lumea modelingului romanesc. Un timp a facut strict activitatea ce tinea de lumea modei, dar, din cauza concurentei care exista intre modele, nu a reusit sa castige prea multi bani. M.I. se plangea in stanga si in dreapta ca nu se mai descurca cu banii pe care-i castiga.

Impresarul agentiei respective, stiind de problemele financiare ale fetei, i-a propus o afacere, prin care sa castige bani frumosi amandoi. Afacerea era simpla: aceea de a se "intalni" cu barbati cu bani. M.I. a ceeptat oferta, incepand "munca" chiar din ziua respectiva.

Cu primul client s-a intanit la un restaurant al unui hotel de lux bucurestean. El era un barbat destul de tinerel, cu foarte multi bani si, din cate isi aduce aminte M.I., era director general al unei prestigioase reprezentante de masini nemtesti din Romania.

Fata a petrecut cu dom’ director trei ore, timp in care au avut si contact sexual. Plata a fost de 500 de euro.

Povestea merge mai departe

Dupa acest prim contact cu "lumea buna a Bucurestiului" si prim contact sexual cu dom’ director, povestea a mers mai departe. M.I. a fost invitata, pentru o prezentare de moda evident, la Monte Carlo. Singurul spectator era, la fel de evident, dom’ director. "A fost un week-end de vis pentru mine.

M-a rasfatat, am facut cumparaturi in Principat, ba chiar am fost si la etapa de Formula 1. In ceea ce priveste sexul nu am facut nimic. Mai mult ne-am ciondanit, de aceea spun ca pentru mine a fost de vis.

Oricum, daca mi-o cerea o faceam.", a declarat M.I., care a mentionat ca nu ii placea deloc de dom’ director, dar afacerile sunt afaceri. Iar profitul a fost considerabil: cumparaturi de peste 1.000 de euro, Monte Carlo, F1, basca 1.500 de euro "comision"!

Casa, masa si masina

Vazand ca se pot castiga bani frumosi in doar cateva ore, M.I. a continuat si continua si in prezent seria de intalniri. Astfel, hotelurile, restaurantele si magazinele de lux au devenit locurile cele mai frecventate de aceasta.

In prezent M.I. nu mai colaboreaza cu agentia de modeling care a initiat-o in tainele "vietii de lux". Acum, ea isi gaseste clientii fie singura, fie prin anumite prietene si cunostinte. Cu acestia se intalneste, in restaurantele hotelurilor, unde mai intai stau de vorba, iar apoi urca in camera.

Totul nu dureaza mai mult de 2- 3 ore, iar banii pe care M.I. ii primeste direct de la client, sunt in jur de 5 - 600 de euro. Fiind model are justificare pentru banii castigati, in fata familiei si a celor care nu stiu detalii despre adevarata ei activitate.

Dupa aproape doi ani de prostitutie de lux, M.I. si-a achizitionat o masina in valoare de peste 10 mii de euro, iar in viitorul apropiat intentioneaza sa isi cumpere un apartament cochet in Bucuresti.

Spui DA pentru orice

Exista fete practicante ale prostitutiei de lux care isi negociaza "comisionul" singure, dar marea majoritate isi gasesc clientii prin cunostinte, care le si negociaza banii.

Dupa ce persoana intermediara ii negociaza banii, fata este anuntata telefonic de pretul stabilit, iar ea poate sa accepte sau sa refuze oferta. Asta depinde de fiecare fata, ce standarde are. De altfel, si intre prostituatele de lux exista o concurenta acerba, iar refuzurile sunt lucruri rare.

Apoi, intalnirea cu el decurge intocmai ca un "blind date". Daca clientul doreste, urmeaza urcarea in camera. Oricum, plata se face. In ceea ce priveste sexul, din momentul in care fata a acceptat oferta ea trebuie sa se pregateasca pentru orice fel de sex: normal, oral, anal, plus bonus perversiuni. Dintr-o asemenea intalnire pot insa urma week end-uri de vis.

In pole position la Dubai

In cazul prostitutelor de lux care se afla sub protectia unor indivizi, lucrurile stau altfel. Fetele sunt aproape tot timpul in hoteluri de lux unde isi acosteaza clientii sau sunt duse in strainatate, unde vor "presta" pentru un anumit cerc de bogatasi. Cel mai des, prostituatele romance sunt duse in Monte Carlo si Dubai. Inainte de plecare, fiecarei fete i se face un control medical general, dupa care si cea mai neinsemnata carie a dintilor trebuie rezolvata, pe "barba" patronului. Toate fetele care sunt duse in Monte Carlo sau Dubai trebuie sa fie frumoase si sa cunoasca bine limba engleza. Acolo mai sunt aduse fete si din alte tari, cum ar fi Rusia, Polonia, Ungaria si chiar din Brazilia.

Ajunse la destinatie fetele sunt pur si simplu sunt aliniate si alese care raman si care se intorc in tara. "Atatea fete frumoase ca acolo nu am vazut in viata mea. Si, culmea, timp de cateva zile cat am stat cu o persoana de rang princiar, am facut sex o singura data.

In rest el avea nevoie doar de afectiune, tandrete", a declarat C.D., una dintre romancele plecate in Dubai, care dupa trei saptamani s-a intors acasa cu 11.000 de euro.

Atentie zilnica la look

Cei care apeleaza la serviciile unei prostituate de lux sunt, de regula, politicieni, oamenii cu functii importante si straini. Fetele care vor sa fie in topul preferintelor, apeleaza des la chirurgia estetica. Multe dintre ele isi fac cel putin trei astfel de operatii.

Pe langa acestea, ingrijirea corporala este esentiala, coaforul si cosmetica fiind indeletniciri zilnice ale prostituatelor de lux. "Trebuie sa fii tot timpul aranjata, pentru ca orincand poti fi chemata sa te intalnesti cu cineva, iar majoriatea celor care vin la noi sunt barbati pretentiosi" ne-a spus M.I.

Administratia locala vrea "lesbi show"

Sexul oral si cel normal sunt printre preferintele clientilor, dar sunt si care doresc numai sex anal sau incearca sa experimenteze alte fantezii. M.I. ne-a povestit una dintre experientele sexuale mai deosebite pe care le-a trait.

Unul dintre clientii, despre care spune ca este foarte cunoscut in Romania, el supunandu-se in timpul liber Legii nr. 215/2001 a administratiei publice locale, i-a cerut sa faca sex cu o alta femeie in timp ce el dorea doar sa priveasca. Ea a acceptat si a chemat-o pe una din "colegele ei de munca". M.I. spune ca aceasta experienta a fost una dintre cele mai incitante pe care le-a trait. "Cu el ma intalnesc si in prezent, intrucat este galant si foarte generos la buzunar".

Seara se nasc idilele

Sunt cazuri in care clientul doreste sa fie insotit de o fata in strainatate, iar in acest caz se apeleaza tot la serviciile prostituatelor de lux, intrucat EL doreste sa fie insotit de "tinere dragute si stilate".Tarifele insa se schimba.

Pentru un week-end in strainatate petrecut in compania unei prostituate de lux, clientul plateste in jur de 1500 euro plus toate cheltuielile. Se pleaca cu avionul, dar, pentru salvarea aparentelor, locurile ocupate de cei doi sunt la distanta unul de celalalt. Ajunsi la destinatie, cazarea la hotel se face tot in camera separate.

De regula cei doi se intalnesc seara, deoarece in cursul zilei clientul isi rezolva problemele de afaceri. In tot acest timp fata merge la cumparaturi, viziteaza imprejurimile, bineinteles pe banii lui.