Pe data de 4 noiembrie va avea loc licitatia pentru valorificarea bunurilor sechestrate de Fiscul iesean, bunuri care apartin Clubului de fotbal Politehnica Iasi.

Atunci, cei de la Directia Generala a Finantelor Publice Judetene (DGFPJ) Iasi vor avea posibilitatea sa recupereze putin peste 8.000 de lei noi, suma la care au fost evaluate bunurile mobile ale celor de la Poli, in conditiile in care datoria clubului iesean catre Fisc este de 1.852.193 de lei noi.

„Anuntul pentru vinzarea bunurilor sechestrate de la clubul de fotbal Poli este deja pregatit si miine (n.r. - aszi) va aparea la anunturile de mica publicitate. Se pun in vinzare birouri, corpuri de mobilier, bibliorafturi si rafturi, toate evaluate la 84.000.000 de lei vechi.

Potrivit legii, de la data publicarii anuntului, in termen de zece zile, vom organiza si licitatia efectiva", ne-a declarat Anton Dobos, director executiv al DGFPJ Iasi. Suma ce o pot recupera cei de la Fisc prin vinzarea bunurilor poate scadea la numai 50% din pretul de plecare, in conditii legale, doar daca la prima licitatie nu se prezinta nici o persoana interesata sa cumpere aceste obiecte.