Noul an aduce schimbari majore in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Mures.

Chiar daca, deocamdata, Nicolae Cabulea nu renunta la sefia Politiei Mures, schimbarile se tin lant. Astfel, Leon Orza, fostul sef al Serviciului de Cercetari Penale, a trecut pe acelasi post, la Biroul Anti-coruptie, iar locul i-a fost luat de subcomisarul Dorin Popa, sotul purtatoarei de cuvant din cadrul IPJ, Livia Popa.

Schimbari au avut loc si in cadrul Biroului de Arme, Explozivi si Substante Toxice, unde noul sef este Florin Palasan. Comisarul Traian Gliga este numit seful Serviciului Cabinet.

Nici SEIP-ul nu a scapat de schimbari de functii, asa ca, noul sef al Serviciului Cazier Judiciar este Eugenia Butucea.

La Tarnaveni, Marcel Alexandru Grama este noul comandant. Acesta a obtinut postul ramas vacant dupa pensionarea fostului sef Vasile Birle. Grama, in varsta de 39 de ani, a obtinut punctajul maxim la concursul de saptamana trecuta, devansandu-i pe ceilalti trei contracandidati ai sai.

Noul comandant lucreaza in politie din 1988 si este licentiat in Stiinte Juridice. A absolvit Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" si a activitat ca ofiter la Biroul de Investigatii Criminale al Politiei Targu Mures, iar in ultima peraoada la Departamentul de Crima Organizata.

La Reghin, postul de sef-adjunct al politiei nu mai este vacant. Aici a fost numit subcomisarul Vasile Olteanu.