Steaua si Rapid isi continua aventura in Cupa UEFA, cu Betis Sevilla, respectiv Hamburg, in optimile de finala. Daca pentru Steaua nu este o premiera, aceasta fiind eliminata anul trecut de Villareal in optimi, Rapid se afla in fata istoriei. Ambele partide au asigurat spectacolul in tribune.

Toate cele aproximativ 70.000 de bilete - 50.000 la Steaua, pe "Lia Manoliu" - si 20.000 la Rapid, in "Giulesti") sunt deja vandute.

Adversara Stelei, Betis Sevilla, a venit la Bucuresti fara opt dintre titulari& portarul Contreras, Assuncao, Fernando, Oliveira, Miguel Angel, Lembo, Castellini, Oscar Lopez, toti accidentati.

De altfel, Lorenzo Serra Ferrer, antrenorul spaniolilor, a declarat ca "trebuie sa ne dozam cu grija fortele si sa profitam de calitatile tuturor jucatorilor din lotul nostru, deoarece avem de disputat doua meciuri importante in cursul acestei saptamani.

Voi tine cont de partida care ne asteapta duminica, in campionat, cu atunci cind voi face echipa pentru meciul de joi, cu Steaua". Betis se lupta in campionat pentru evitarea retrogradarii.

Hamburg este pe "val", dupa ce a invins chiar pe "Olympico", rivala Bayern Munchen, cu scorul de 2-1, si este hotarata sa decida calificarea inca de la Bucuresti.

Masurile de securitate la partidele Rapid - Hamburg SV si Steaua - Betis Sevilla vor fi asigurate de 500, respectiv 800 de jandarmi, din cadrul Directiei Generale de Jandarmi Bucuresti.

Cele doua meciuri sunt considerate ca avand grad ridicat de risc, intrucat sunt asteptati aproximativ 20.000 de spectatori la partida Rapid - Hamburg SV si 50.000 la meciul Steaua - Betis.

Meciul Rapid – Hamburg va incepe la ora 17. 00 si va fi transmis in direct de Antena 1. Partida Steaua – Betis incepe la ora 19.00 si este transmis direct la TVR 1.