Obsession Club a gazduit miercuri seara "Balul Balurilor", un concurs eveniment care a adunat peste 1.000 de tineri clujeni si castigatorii concursurilor de Miss si Mister la facultatile clujene pe anul universitar 2005-2006. Seara s-a incheiat cu spectacolul sustinut de trupele Simplu si Funky DJts.

"Balul Balurilor" se afla la prima editie si a fost organizat de firma de publicitate Amprenta Advertising, care a dorit sa ofere tinerilor o seara in care accentul sa fie pus mai mult pe distractie, decat pe intrecerea dintre perechile participante.

Nu au lipsit ingredientele cheie& muzica buna, dans si atmosfera de petrecere, care a culminat cu spectacolul trupei Simplu si cu un recital Funky DJts.

Cei care au dat curs invitatiei lansate de Amprenta au fost castigatorii de la Facultatea de Business, Facultatea de Matematica si Informatica, Institutul de stiinte Economice, Facultatea de Chimie si Inginerie Chimica, Facultatea de Biologie si Geologie, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, precum si cei de la

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Cele sase perechi participante s-au luptat, pe parcursul serii, pentru titlul de Boboaca boboacelor si Bobocul bobocilor. Juriul care a decis, in cele din urma, perechea castigatoare a fost format din reprezentanti ai sponsorilor, organizatorilor si partenerilor evenimentului.

Prezentari ingenioase, probe simpatice, pe masura concurentilor, mult dans si muzica buna au condimentat seara. Bobocii s-au intrecut la trei probe& prezentare de tinute de seara, proba de dans si intrebari puse de organizatori.

Fetele au pus in valoare rochii vaporoase sau fuste scurte, in timp ce baietii s-au aratat mai seriosi adoptand o tinuta clasica – costum.

Proba de dans a fost cea mai bine primita de tinerii prezenti in club. Muzica mixata de DJ a pus pe jar atat publicul, cat si participantii, care au dansat pana la epuizare. Aplauze numeroase si fluieraturi au sustinut iesirile la rampa ale bobocilor, pe parcursul serii.

Dar cum orice concurs are numai un singur castigator, titlul de Boboci ai bobocilor a fost adjudecat, in cele din urma, dupa jurizare, de perechea de la Facultatea de Matematica si Informatica, urmata de cea de la Facultatea de Business si participantii de la Institutul de Stiinte Economice.

Nici ceilalti participanti nu au avut de pierdut intrucat, pe langa placerea de a fi participat, acestia au fost rasplatiti cu diferite premii din partea sponsorilor evenimentului. Petrecerea a continuat dupa ora 24.00 cu spectacolul celor de la Simplu, urmat de recitalul Funky DJ ’s.

Trupa Simplu a pus pe jar petrecaretii clujeni, cu un spectacol inedit, cu mult dans si muzica. Pe langa deja consacratele piese "O secunda", "Hai sau bye", "10", baietii au canat in premiera pentru clujeni doua noi piese, care vor fi incluse pe urmatorul album al trupei.

Cei prezenti au fredonat melodiile si au sustinut trupa cu aplauze pe parcursul spectacolului. Scena "incalzita" de cei de la Simplu a fost, apoi, lasata celor de la Funky DJts care au cantat pentru publicul clujean atat piese proprii, cat si din repertoriul international.

Seara a continuat in acelasi ritm alert si dupa recitalurile celor doua trupe, care, de altfel, au ramas alaturi clujeni, pana tarziu spre dimineata.

Smiley, membru trupa Simplu: "Cantam fara conditii, oriunde sunt oameni care stiu sa se distreze"

Reporter: Initial, pe afisul evenimentului, alaturi de trupa Simplu figura Cream. Ce a determinat aceasta schimbare de ultima ora, fiind adusa trupa Funky DJts?

Smiley: Intr-adevar cu Cream am fi trebuit sa cantam, mai ales ca noi avem si unele colaborari cu ea. Dar din cauza unor probleme de sanatate nu a mai putut onora spectacolul din aceasta seara.

Rep.: De cateva luni sunteti intr-o alta componenta, fara unul dintre membri – Taz. In ce masura afecteaza lipsa acestuia prestatia voastra?

Smiley: Taz a decis ca trebuie sa dea prioritate altor lucruri, cum ar fi intemeierea unei familii. Pentru trupa se simte lipsa timbrului vocal al lui Taz si apoi ne lipseste ca prieten.

Rep.: Stiu ca pregatiti o colaborare cu trupa Holograf, pentru piesa lor intitulata "Banii Vorbesc".

Smiley: Piesa celor de la Holograf este piesa noastra preferata. Am reorchestrat-o si va iesi mai rock decat a fost initial. Ei sunt invitati la acest spectacol ce va cuprinde piesa reorchestrata, care de altfel va intra si pe noul nostru album.

Rep.: Ce le pregatiti fanilor?

Smiley& Pregatim fanilor o trilogie sa spun asa. Se va numi Febra Simplu. Iar primul album din aceasta trilogie va aparea, pe piata muzicala, luna viitoare.

Rep: Si ca sa revenim la seara aceasta, cum vi s-a parut atmosfera?

Smiley: Noi cantam oriunde sunt oameni care stiu sa se distreze si carora le place ceea ce facem. Cu toate acestea, trebuie sa spun sincer ca nu am mai cantat la baluri ale bobocilor. Este pentru prima data. Dar ne-am simtit foarte bine, sunetul a fost foarte bun, iar cei prezenti in club ne-au sustinut pe tot parcursul spectacolului.