Noul album al trupei clujene Luna Amara, lansat oficial la sfarsitul saptamanii trecute in capitala, se bucura de un real succes in randul fanilor. "Loc Lipsa", cum se intituleaza cel de-al doilea disc al trupei, reprezinta un pas inainte pentru Luna Amara.

Membrii trupei considera ca prin acest album aduc un sound nou, matur, complet si complex, sustinut de texte cu puternice accente sociale. "Albumul reprezinta o evolutie certa in ceea ce priveste muzica noastra.

Mai mult de atat, reprezinta ceea ce lipseste fiecaruia dintre noi si ce lipseste cu precadere societatii romanesti", a declarat Mihnea Blidaru, liderul trupei Luna Amara. Lansarea de la Bucuresti a noului album a repreznetat un real succes& "Au venit oameni sa ne sustina, ne-au aplaudat si au cantat cu noi.

Speram ca si in celelalte locatii, pregatite pentru turneu, sa fie la fel de multa lume alaturi de noi", a adaugat liderul trupei.

Albumul nou aparut pe piata este mai lung decat albumul precedent si contine 15 piese, dintre care trei sunt colaborari cu artisti cunoscuti ai scenei muzicii bune din Romania& Iordache - saxofon, KUMM, Andy Ghost - voce, ALTAR, si Ombladon de la Parazitii. "Nu e mare lucru sa faci featuring-uri.

I-am ales pe cei trei pentru ca apreciem ceea ce fac, ne place muzica lor si ne bucuram ca au acceptat sa fie alaturi de noi", a mai spus vocalul trupei.

Alaturi de muzica, Luna Amara a dorit sa aduca si o prezentare grafica, incredintandu-i artistului Tara misiunea de a intregi imaginea acestui album, pentru ca, impreuna, sa defineasca un concept – acela de "loc lipsa".

Noul album Luna Amara va fi promovat in cadrul unui turneu national, care include concerte in Oradea, Resita, Lugoj, Timisoara, Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Sighisoara si Cluj-Napoca. Ieri Luna Amara a concertat in clubul Blue Monday din Oradea.

La Cluj, trupa va fi prezenta in data de 8 aprilie, la Casa Tranzit, unde ii va avea invitati speciali pe Ombladon, Iordache si Andy Ghost.