Topul dat publicitatii de revista FHM, varianta in limba romana, o plaseaza pe Monica Gabor, iubita lui Columbeanu, pe cea mai inalta treapta a clasamentului, cu titlul de cea mai frumoasa femeie din lume in 2006, in opinia romanilor.

Controversele aparute s-au datorat in principal faptului ca Monica le-ar fi invins, in aceasta asa-zisa lupta, pe frumuseti internationale precum Angelina aolie, Monica Belluci sau Halle Berry.

Mai mult, aceasta a devansat si frumuseti autohtone pIecum Monica Barladeanu, Andreea Marin si Andreea Raicu, cea din urma declarata de doua ori cea mai sexy femeie din lume.

Gurile rele au declarat in nenumarate randuri ca Monica ar fi castigat doar datorita influentei si presiunilor exercitate de Columbeanu, nicidecum datorita calitatilor ei.

De la voturi fantoma pana la bani grei dati revistei pentru castigarea concursului, toate au fost aruncate pe rand in capul “Hormonicai” si al lui “Virinel”.

Incercand sa aflam opinia miliardarului cu privire la aceasta situatie dezbatuta de presa, ne-am confruntat cu o atitudine destul de agresiva din partea acestuia. Columbeanu a declarat pentru “Buna ziua, Ardeal” ca are lucruri mai imporatnte de facut decat sa cit